Foto's USV avond zijn beschikbaar.

USV Avond 2018 zeer geslaagd 
Voetbalvereniging USV mocht op 15 januari jl. 88 kaarsjes uitblazen en dat werd traditiegetrouw gevierd met een feestje. Het feest kende een primeur, want het werd voor het eerst gevierd in Café de Brouwerij en met succes.
Maar liefst 130 blauwwit gekleurde leden maakte op de fiets de oversteek naar het gezellige café. De muziek, geregeld door R&D DJ, viel goed in de smaak, want er werd tot in de vroege uurtjes door gedanst. De versnaperingen vloeide rijkelijk en er wel met volle teugen genoten. Het gaf de term "leven in de brouwerij" toch wel een nieuwe betekenis. Al met al smaakte het zeker naar meer.
De foto's van de feestavond zijn staan gedeeld en niet in het fotoarchief maar volg deze link: https://photos.app.goo.gl/d1hkRCUdm9aEzGvk2

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!