Hoofdsponsors USV.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van USV werd het sponsorcontract met duo-hoofdsponsors Wildeboer-Groep en PLUS Bakker met een nieuwe termijn verlengd. Dit keer komt de uiting van  PLUS  Bakker op de voorzijde van de shirts van USV 1 te staan. Het fenomeen hoofdsponsor in combinatie met reclame op de shirts van het eerste elftal,  deed zijn intrede in het seizoen 1983/1984. Gezien de historie was het niet verwonderlijk dat Union fietsen de eerste hoofdsponsor van USV was. Overigens was de directie van het bedrijf van mening dat de uiting ‘Union da’s pas fietsen…’ minder goed tot zijn recht kwam op het traditionele blauwwit gestreepte shirt. Daarom speelde USV vanaf dat moment in een vrijwel effen  blauw shirt en een witte broek. Dit zorgde voor de nodige ophef want veel leden/ supporters vonden deze stijlbreuk niet gepast. Ook de latere switch naar een overwegend wit shirt met aan de bovenkant een blauwwit tintje kreeg weinig applaus van de harde kern. Toen de samenwerking met Union fietsen ten einde kwam, vond USV in De Oldtimer een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf dat moment speelde USV 1 weer in het vertrouwde tenue. Alle hoofdsponsors op een rij:

Vanaf 1983: Union fietsen

Vanaf 1990: Oldtimer

Vanaf 2000: Van der Kolk Sanidrome

Vanaf 2010: Dé Praktijkgroep

Vanaf 2015: Wildeboer- Groep/ PLUS Bakker

Vanaf links penningmeester Dick ten Klooster, Arjan Bakker (PLUS Bakker), voorzitter Michiel Smudde en Jan Willem Wildeboer (Wildeboer Groep) tijdens de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract.

In 1983 speelde USV 1 met Union da's pas fietsen... op de borst. Dat ging samen met een wijziging van het tenue. Dit werd niet door iedereen gewaardeerd.

        

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!