Ruime oefenzege USV.

USV is de voorbereiding op de tweede helft van  het seizoen goed begonnen. De oefenwedstrijd tegen Wacker werd ruim gewonnen (5-0).

In de eerste helft ging het lang gelijk op. USV had een paar mooie kansen, maar ook de gasten uit De Wijk stelden doelman Frank Kooiker regelmatig op de proef. Met de rust in zicht kreeg USV steeds meer de overhand. Sander Schaeffer en Frank Kuiper kregen riante kansen, maar pas in de 42e minuut was het raak. Tijmen Stegeman werd onderuit gehaald en  Sander Schaeffer wist wel raad met de penalty. De doorgebroken Leon Kooiker was in blessuretijd doelman Erik  Pomper te snel af en had daarna geen moeite om de 2-0 in het lege doel te schuiven. Na rust was het vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van  Wacker. Na precies een uur zorgde  Frank Kuiper voor 3-0 en een kwartier later gaf Leon Kooiker de verdediging van de gasten opnieuw het nakijken (4-0). Terwijl er door de coaches volop werd gewisseld zorgde Rick Timmerman voor het slotakkoord (5-0).

Donderdagavond oefent USV verder in Hardenberg tegen een jeugd/combiteam van HHC. Komend weekend is er geen programma. Wel wordt zaterdagavond vanaf 21.00 uur de 88e verjaardag van de club gevierd bij café De Brouwerij.

Vooral na rust had Wacker doelman Erik Pomper het nodige te doen.  Hier blijft hij Frank Kuiper de baas.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!