13 januari: Darttoernooi Supportersvereniging

1819 darts

Op zondag 13 januari a.s. is het weer zo ver. Voor het 16e achtereenvolgende jaar vindt het Supportersvereniging Darttoernooi weer plaats.
Vrijwel alle voorgaande edities van dit altijd bijzonder gezellige toernooi vonden telkens op een zondag plaats, met uitzondering van de edities van de twee voorgaande jaren toen we noodgedwongen naar de zaterdag moesten verhuizen. Met de komende editie van januari 2019 gaan we echter weer terug naar de vertrouwde zondag.
De deelname aan dit toernooi is gratis en is mogelijk voor leden en niet-leden van 13 jaar en ouder. De aanvang is 13.00 uur. Wil je deelnemen aan dit evenement? Maak dit dan kenbaar door je naam in te vullen op de intekenlijst die op het publicatiebord in de kantine hangt. Opgave is ook mogelijk bij Hans Wink, tel.: 06-11114545, e-mail: hanswink@home.nl .
Voor de late beslissers is zelfs op de dag van het evenement nog opgave mogelijk. De inschrijving sluit om 12.30 uur.

Aanvang 13.00 uur

1e prijs: € 50,-
2e prijs: € 25,-
3e prijs: € 15,-
Winnaar verliezersronde : € 25,=

Bestuur Supportersvereniging USV

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!