Ook USV 1 gehuldigd door gemeente Dalfsen.

Dinsdag vond in een vol gemeentehuis in Dalfsen tijdens de nieuwjaarsreceptie de huldiging plaats van de plaatselijke sportkampioenen uit 2017. In deze imposante rij van sporthelden mocht USV 1 natuurlijk niet ontbreken. Al scheelde dat weinig. Met de aanmeldprocedure was ergens iets niet goed gegaan, waardoor men niet op USV gerekend had. Alleen maar blijde gezichten natuurlijk toen men zag dat wij er wel waren.

Na het schudden van vele handen en het wensen van alle goeds voor komend jaar, volgde een korte toespraak van onze burgervader Han Noten. Daarna mochten alle kampioenen zich verplaatsen naar de fraaie raadszaal. Het gemêleerde gezelschap, met onder andere voetbalkampioenen SV Dalfsen, vv Lemelerveld en USV, werd nogmaals gefeliciteerd met hun bijzondere presentatie en vastgelegd op de foto.

Vervolgens was er nog alle gelegenheid om onder het genot van muziek, lekkere hapjes en een drankje gezellig na te kletsen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!