Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 2 december 2017.

Glasgow Rangers / Celtic - Everton / Aston Villa

Hierbij het langverwachte eerste verslag, gisteren stonden we van de pepernoten paf.

Dankzij de voetballen van de Sint, hadden we vandaag aan de tegenstander geen kind.

Drie gewonnen en een verloren, dat mag de pret niet verstoren.

En na de lekker warme douche gaan we nu weer lekker naar hoes.

 

Groetjes Sint en Piet.

USV JO8 1g - Berkum JO8 2 (5-2)

Afgelopen zaterdag traden we om 10:00 uur aan tegen Berkum JO8-1 onder zeer koude omstandigheden. In overleg hebben we besloten om 7 tegen 7 te spelen. In de eerste 10 minuten nam Berkum met goed voetbal al snel een 0-2 voorsprong. In de time out hebben we onze spelers wakker geschud,  ze waren waarschijnlijk allemaal nog onder de indruk van het Sinterklaasfeest een avond daarvoor bij USV ;-). In de rust hadden we de achterstand teruggebracht naar 1-2 door een mooi doelpunt van Niels Bouwman. We starten de tweede helft heel goed en bogen de achterstand om naar een 4-2 voorsprong door doelpunten van Levi en Fabian. Berkum had in deze periode ook goede mogelijkheden maar stuitte op een goed keepende Stijn en zo bereikten we de time out met een voorsprong. In de laatste 10 minuten wisten we nog één keer het doel te vinden wat dus resulteerde in een 5-2 eindstand. Al met al een leuke gelijk opgaande wedstrijd die uiteindelijk in het voordeel van USV werd beslist. Volgende week reizen we af naar Sallandia om onze laatste wedstrijd te spelen in de najaarscompetitie.
USV JO8 2 - ZAC JO8 2 (13-0)

Geen verslag ontvangen.

SV Dalfsen JO11 3g - USV JO11-1 (6-2)

Terechte nederlaag tegen een goed spelend Dalfsen. Rust 4-0. Daarna kwam USV goed terug naar 4-2 echter we gaven de goals ook te makkelijk weg.
Volgende keer beter.
USV JO11 2 - SJO JCHW JO11 2 (6-2)

De jongens moesten  al vroeg onder nul en in de mist voetballen. Dus veel bewegen was belangrijk. De eerste helft ging het gelijk op met een ruststand van 2-2. De keeper van de tegenpartij had een aantal mooie reddingen. In de tweede helft werd het verschil duidelijk met 4 doelpunten voor USV. Het was niet de beste wedstrijd van deze competitie, maar wel weer een mooie overwinning met elkaar en voor elkaar. Volgende week alweer de laatste wedstrijd in Zwolle/Westenholte. Tegen de koploper. Dus dat wordt een leuke uitdaging.

SV Nieuwleusen JO11 7m - USV JO11 3 (2-8)

Vandaag ging USV JO11-3 op bezoek bij de buren. Het werd een plezierige winterochtend voor de blauwwitten. De wedstrijd werd geleid door de uiterst vriendelijke scheidsrechter dhr. H. Vrieling Echter ook hij kon niet voorkomen dat de meisjes van SV Nieuwleusen de punten moesten laten aan USV.  Opgewekt en met de punten in de tas verliet het succesvolle trainersduo Ganzeboer / Lindeboom sportpark het Klaverblad om te genieten van een welverdiend bekertje koffie bij USV 😊.

HHC Hardenberg JO13 2 - USV JO13 1 (1-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13 2 -CSV’28 JO13 15 (13-0)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13 3 – CSV’28 JO13 13g (4-1)

Vandaag in alle vroegte en kou thuis tegen CSV. Eerst een peptalk en de opstelling besproken in de kleedkamer om vervolgens aan een goede warming-up te beginnen. Met deze temperaturen geen  overbodige luxe. Er werd beter gevoetbald maar het eerste doelpunt liet lang op zich wachten. Pas in de 20ste minuut maakte USV de openingstreffer vanuit een vrij trap. Vanaf een meter of 25 krulde Wessel de bal mooi in de linker hoek. Een paar minuten later scoorde Lars Punte nog de 2-0. Dit was ook ruststand. In de pauze een kleine opwarming in de kleedkamer om vervolgens weer goed aan de 2e helft te beginnen. In de 11e minuut scoorde Jelte na een mooie actie de 3-0. Enkele minuten later werd er vanuit een mooie aanval een steekbal geplaatst naar Fedde, waarna hij na een mooie actie de 4-0 scoorde. USV dacht dat zij er al waren en daardoor kon CSV in de laatste minuut nog een tegen treffer maken. Eindstand 4-1.

USV MO13-2 - Hulzense Boys MO13 1 (4-1)

Met mist en een graadje of 2 boven nul en een jarige keepster mochten de meiden vanmorgen aantreden tegen de naaste concurrent, die op de 5e plaats staat. In de voorbespreking nog even de knappe overwinning van vorige week genoemd, dus geloof erin was weer ons motto. Nou, dat was te zien, want de USV meiden vlogen erop en in de 2e minuut viel al meteen de 1-0. Nog niet van de schrik bekomen, viel in de 5e minuut al de 2-0 door goed samenspel. De tegenstander zette het team wat om, om onze aanvallen beter op te kunnen vangen. Dat gaf resultaat, want wij lieten het gas wat los en daardoor kwamen ze wat meer in hun spel, waardoor in de 12e minuut de 2-1 viel. Daarna ging het op en neer in het onrustige balspel. Door een goede redding van Lara vlak voor rust, gingen we met een voorsprong de kleedkamers in. In de rust even de meiden wat tips gegeven en wat aanpassingen in de opstelling gedaan. En blijf rustig samen voetballen !!! De meiden waren er klaar voor en door goed doorzetten van Iris, viel meteen de 3-1. De tegenstandsters bleven ook goed voetballen, waardoor onze verdediging en keepster het druk zat hadden. Maar de 2e helft bleven we beter voetballen en hadden we eigenlijk meer moeten scoren door diverse doelkansen, maar met een mooie eindstand van 4-1 , werden de 3 punten binnengehaald. Weer een prima teamprestatie, omdat de meiden weer voor elkaar door het vuur gingen en voor elke bal gingen. Dikke pluim meiden !!!

SC Genemuiden JO15 2 - USV JO15 1g (2-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15 3 - Mariënberg JO15 2 (2-2)

In de mistige kou op het hoofdveld van USV begonnen we lekker fel tegen de nummer 4 Mariënberg. We begonnen gelijk sterk, maar na een uitval van Mariënberg stond het zomaar 0-1 op het scorebord. We bleven alert en toonden vechtlust, waardoor er vlak voor rust de gelijkmaker genoteerd werd door een mooie aanval die Mika goed afmaakte, we gingen met 1-1 de rust in. In de rust hebben we afgesproken dat het prima stond, iedereen voert goed zijn taak uit, we gaan zo door op zoek naar meer…. en dat werd beloond, 10 minuten voor tijd scoorden we de 2-1. Ook Mariënberg bleef erin geloven en scoorden vlak voor tijd de 2-2. Tot het laatst bleven beide ploegen alert om achterin de boel dicht te houden, waardoor de terechte eindstand 2-2 bleef. Beide ploegen waren mooi aan elkaar gewaagd, een prima prestatie van USV waar we weer trots op mogen zijn, weer een puntje erbij. Een compliment aan iedereen !

Den Ham MO15 1 - USV MO15 1 (3-0)

Vandaag tegen het altijd lastige, hoog geklasseerde, Den Ham. In de eerste helft bleven we redelijk op de been maar was Den Ham de bovenliggende partij. Door een doelpunt in de laatste minuut voor rust was de ruststand enigszins geflatteerd 3-0. De tweede helft speelden we goed en door goed positiespel creëerden we een handvol kansen, helaas wist de keepster van Den Ham het doel schoon te houden.Maandagavond spelen we de inhaalwedstrijd tegen Hardenberg thuis om 19.00 uur.

ASC’62 JO17 3 - USV JO17-1g (3-4)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17 1 -Wijhe’92 MO17 1 (2-1)

Prachtig weer om onder een kleedje op de bank naar de tv te kijken. Langs de lijn was het niet te harden. Maar goed als er veel gescoord wordt krijg je het ook warm. Dit was niet het geval en ook niet te verwachten met deze tegenstander. De wedstrijden die tegen elkaar gespeeld worden gaan meestal gelijk op wat betreft de strijd.

Zo ook vandaag . Na een paar goede reddingen van onze inval keepster Ellen kwamen we wat beter in de wedstrijd. Zowaar werden we gevaarlijk voor het doel. En dan opeens rolt de bal naar Mellanie en schiet ze de bal “op gevoel” zoals dat heet op het doel. Boem via de paal in de touwen. Onhoudbaar voor de keeper. Prachtig en net voor de rust. Mooi werk. Na de rust meer druk gezet met enkele mogelijkheden. Helaas geen doelpunt. En toen kwam de vrije trap van Larissa. Mooi hoog en perfect genomen over de keeper. 2-0. Niks aan de hand de wedstrijd is binnen. Lekker teuten en napret bij de aftrap van Wijhe. En dan knipper je een keer met de ogen en is het weer 2-1. Daar gaan we weer. Niet opletten en je krijgt een doelpunt tegen. Onnodig en jammer. Maar goed de wedstrijd uit kunnen spelen en de winst binnen gehaald. Verdient gewonnen. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr en nu snel naar binnen.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!