Aanschaf dug-outs op veld 3 dankzij de Vriendenloterij.

De belactie van afgelopen maandagavond 27 november om USV-ers te attenderen op het idee achter de Vriendenloterij, leverde maar liefst 60 nieuwe toezeggingen op.  Deelnemers aan de Vriendenloterij maken kans op mooie prijzen. Tegelijkertijd profiteert USV volop mee. De helft van de inleg gaat namelijk naar de club.  Dit betekent op jaarbasis een aanzienlijke bijdrage voor de clubkas. Hierdoor kunnen versneld wensen worden vervuld.

Dit keer was de belronde gekoppeld aan de realisatie van dug-outs op veld 3. Dankzij de bestaande én de nieuwe USV-deelnemers aan de Vriendenloterij houden we het binnenkort ook droog langs de lijn op veld 3. Bedankt daarvoor!

Wil je ook meedoen aan de Vriendenloterij? En USV aanwijzen als organisatie waar de helft van jouw inleg naartoe gaat?  Ga dan naar www.vriendenloterij.nl

Tip: Ook als je al meedoet kun je USV alsnog aanwijzen als begunstigde.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!