Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 25 november 2017.

Heino JO8 1 - USV JO08 1g (2-12)                   Olympia’28 JO8 3 - USV JO08 2 (3-5)

Het was afgelopen zaterdag even puzzelen  bij de JO8 vanwege een aantal afmeldingen. Uiteindelijk vertrok de JO8-2 met zes spelers  naar Olympia’ 28 te Hasselt. Op deze koude ochtend zonder wissels, iedereen kon dus voetballen. Beter maar ook. Hier werd zeer verdienstelijk met 3-5 gewonnen. Fabian, Jasper  en Maral namen de doelpunten voor hun rekening en Stijn, Ties en onze keeper Tijn stonden als een blok in de verdediging. De JO8-1G vertrokken met zeven spelers richting Heino en speelden hun wedstrijd om 11:00 uur. Het was een goede wedstrijd met uiteindelijk de eerste  grote uitslag in de tweede klasse. De eindstand hier was 2-12. Iedereen weer bedankt voor de flexibele instelling zodat we uiteindelijk weer twee gelijkwaardige teams konden opstellen.
USV JO11 1 – Be Quick’28 JO11 4 (8-4)

Rommelige wedstrijd van onze kant tegen een matige tegenstander. Rust 5-1. Wedstrijd om gauw te vergeten. Roy Reijners had wederom geen moeite om deze partij in goede banen te leiden.

Lemelerveld JO11 7 - USV JO11 2 (0-6)

Weer gewonnen. Mooie wedstrijd. Bij rust al met 0-5 voor. Goed gespeeld en mooie doelpunten. Ook de tegenstander kreeg enkele goede kansen, maar die werden goed tegengehouden door onze keeper. In de tweede helft werd het wat minder georganiseerd en waren we al wat tevreden. Nog één goal in ons voordeel. Uiteindelijk een mooie uitoverwinning met 0-6.

USV JO11 3 – SJO JCHW JO11 3 (5-7)

Pech en geluk gaan hand in hand luidt een oud gezegde. Net als Pec(h) tegen PSV, had ook USV vandaag geen geluk. Even als vorige week werd een achterstand bijna goedgemaakt… Toch gingen ook deze zaterdag de punten mee in de tas van de tegenstander. Ditmaal was de combinatieploeg van Hoonhorst en Wijthem de gelukkige winnaar. Desondanks mag vermeld worden dat de jongens en meisjes vooruitgang boeken. Er werd goed samengespeeld, waarbij de supporters tevens vermaakt werden met mooie individuele acties. Kortom; het was wederom een mooie ochtend onder de stralende winterzon in stadion USV 😊.

HMC MO11 2 – USV MO11 1 (0-4)

Vandaag mochten we in alle vroegte naar Hattem. We begonnen de wedstrijd goed, maar helaas wisten we de vele kansen niet af te maken. Het balbezit was voornamelijk voor ons op de helft van de tegenstander. Ze maakten het ons moeilijk door goed te verdedigen. Onze keeper heeft niet veel te doen gehad. De ruststand was maar 0-1. Na rust gingen we vrolijk verder met kansen missen en ook had de keeper van de tegenstander een aantal mooie reddingen. Maar ook nu weer kwam de tegenstander nauwelijks op onze helft. Gelukkig wisten we in de tweede helft nog wel 3 keer te scoren. De eindstand was 0-4. Vandaag hebben we goed spel laten zien en als het vizier op scherp had gestaan, had de score veel hoger kunnen zijn.

USV JO13 1 – DES JO13 1 (1-4)

De mannen zijn vandaag strijdend ten onder gegaan. De inzet vandaag was super goed, maar DES was toch sterker. Goed gespeeld mannen.

ASC’62 JO13 4 - USV JO13 2 (0-5)

Geen verslag ontvangen.

Dalfsen JO13 3 - USV JO13 3 (4-0)

Vandaag uit tegen de nr 4. Dalfsen. Voor aanvang hadden wij er nog veel zin in. Echter liet USV het niet zien tijdens de wedstrijd. Er werd matig gespeeld en de pit was ver te zoeken. Tevens een onterechte penalty in de eerste helft, 0-1 en enkele minuten later een pech goal tegen. Een ruststand van 0-2. In de rust een peptalk dat USV beter kan en moet gaan voetballen. Helaas mocht het niet baten. Een matige wedstijd en nog 2 doelpunten tegen in de 2e helft. Snel vergeten en op naar volgende week.

USV MO13 1 - IJVV MO13-1 (4 0)

Vanwege de intocht van de goedheiligman en een aantal blessures waren we vandaag alles behalve compleet. Dit was aan het resultaat niet af te lezen. We hadden waardige vervangsters en van aan elkaar wennen was geen sprake. We wisten al snel de nodige kansen te creëren. Dit leidde dan ook al binnen een paar minuten tot de 1-0. Al snel volgde de 2-0. Met de rust gingen we dan ook met een 4-0 voorsprong het veld af. De tweede helft bleven we goed voetballen en combineren maar wisten we de kansen niet te verzilveren. Wel viel er nog een fraaie redding te noteren van onze keepster die een goed ingeschoten penalty tegenhield. Goed gevoetbald dames!

Heino MO13 1 - USV MO13 2 (2-3)

Met een temperatuurtje van 2 graden boven nul, mochten onze meiden vandaag voetballen op het kunstgras in Heino. Deze dames van Heino staan bovenaan in de ranglijst, dus het kon nog wel eens een lastige pot worden. Maar voor de wedstrijd de meiden nog eens verteld : ga uit van onze eigen kracht als team zijnde, ga lekker voetballen en we zijn voor niemand bang ! Met toch wat gespannen koppies begonnen de meiden aan de wedstrijd en je kon merken dat dit toch wat invloed had op het spel. Daarbij scoorde Heino ook nog heel vlot de 1-0, waardoor onze meiden wat angstig naar de coach / trainer keken. Niets aan de hand was de reactie en blijf lekker voetballen. En dat lukte ook, want met hard werken scoorde ze de verdiende 1-1. Toen was het zelfvertrouwen weer helemaal terug. De 2-1 was een hele ongelukkige uittrap, die door een dame van Heino meteen op de slof het USV doel in werd geschoten. In de rust een lekker bakje warme thee en wat omzettingen in het team, om wat meer grip op het middenveld te krijgen. Dit werkte heel goed, want de USV meiden gingen de 2e helft er vol voor en als team knokte ze voor elkaar en voor elke bal. Dat werd beloond met een mooie 2-2. De dames van Heino raakte in paniek en vergaten te voetballen, omdat ze geen ruimte meer kregen van onze meiden. De meiden van USV speelden een fantastische 2e helft en als een hecht team en met een goed uitgespeelde kans, scoorde ze de verdiende 2-3 !!! Daarna nog een paar minuutjes volle bak voor elke bal, ook al liepen de meeste meiden op hun tandvlees. Maar gelukkig klonk het fluitje van de scheids voor het einde van de wedstrijd en met een luid gejuich en geklap werd de verdiende overwinning gevierd. Een SUPER DIK VERDIENDE OVERWINNING VANDAAG, KLASSE MEIDEN !!!!

USV JO15 1g – WVF JO15 2 (3-1)

Wij (nr. 4) tegen de nr. 6. De eerste helft verzuimden we om een ruime voorsprong te nemen. De aanvalsgolven gingen één kant op; richting het goal van WVF. Er gingen er twee in en met de stand 2-0 gingen we rusten. De tweede helft begonnen we matig. Er vielen twee goals aan de andere kant en zo stond het ineens, tegen alle verhoudingen in 2-2. In de eerste 10 minuten viel Julian uit met een liesblessure, onze doelman Dion stond nog in zijn goal maar had ook veel last van zijn blessure. Toch wist hij een aantal lange ballen van de tegenstander te neutraliseren. Dion: wat een doorzettingsvermogen! We wonnen de wedstrijd wel: Camiel schoot van 25 meter een vrije trap prachtig in de kruising. Waar we de vorige wedstrijden het geluk niet aan onze zijde hadden, was dat deze wedstrijd eindelijk eens wel het geval.

USV JO15 2 – SVI JO15 4 (2-6)

Geen verslag ontvangen.

USV JO17 1g - JVC Dedemsvaart JO17 5 (6-2)

Geen verslag ontvangen.

SJO JCO JO19 3 - USV JO19 1 (8-2)

Geen verslag ontvangen.

 

 

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!