Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 18 november 2017.

Glasgow Rangers / Celtic - Real Madrid / Barcelona

Geen verslag ontvangen.

USV JO8 1g - WVF JO8 1 (3-6)

Geen verslag ontvangen.

USV JO8 2 - CSV '28 JO8 8 (2-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO11 1 - DESZ JO11 4g (15-1)

Matige wedstrijd tegen een tegenstander die veel te hoog is ingedeeld. Jammer voor ons en voor hen. Scheidsrechter Reijners kon de kaarten op zak houden, het was een sportieve wedstrijd. Ruststand 5-0 en eindstand 15-1.

Heino JO11 5 - USV JO11 2 (3-4)

De derde overwinning op rij. Een mooi gelijk opgaande wedstrijd. Niet onze beste wedstrijd, maar wel spannend tot het allerlaatste moment. Ruststand was 1-1.Ā  En na de rust als snel 3-3. Twee minuten voor tijd de winnende treffer en de 3 punten in de pocket. Weer een plaatsje omhoog. We staan nu op plaats 5. Wie weet is er nog een stapje naar boven mogelijk. Het belangrijkste is echter met plezier goed en mooi samen voetbal spelen.

USV JO11 3 - CSV '28 JO11 15 (4-6)

Vandaag stond de wedstrijd tegen CSV op het programma. De eerste helft ging gelijk op en USV kon zelfs gaan rusten met een 2-1 voorsprong. Na de rust was CSV de betere ploeg. Met de wind in de rug konden zij uitlopen naar een 2-4 voorsprong. Gaandeweg de wedstrijd raakten de spelers steeds meer vermoeid doordat beide ploegen het speelveld te groot hielden. Dit werd her en der gecompenseerd met fysiek spel. De goed leidende scheidsrechter Camiel Poppen hield beide teams echter goed in toom. In de slotfase kwam USV nog terug tot 4-6. CSV was de terechte winnaar vandaag.

Genemuiden SC MO11 2 - USV MO11 1 (0-19)

Vandaag speelden we de wedstrijd tegen Genemuiden. Zij stonden helemaal onderaan. Het doel van vandaag was winnen en zorgen dat iedereen scoort. Beide doelen zijn behaald. Voor rust wisten 6 meiden doelpunten te maken. In de rust is er gewisseld, de keeper ging spelen. En kort na rust wisten ook de laatste 2 meiden te scoren. In de tweede helft speelde de tegenstander met 9 speelsters, maar zelfs dat kon ons niet weerhouden om te scoren.

SC Balkbrug/Avereest JO13 1 - USV JO13 1 (6-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13 3 - SJO JCHW JO13 2 (2-4)

Vandaag thuis tegen de nummer 3. Een pittige wedstrijd tegen grote spelers. Na een peptalk tijdens de warming-up, ging USV er vanaf het begin er goed tegen aan. Tegen de verwachting in maar verdiend stond USV in de rust voor met 2-1. Helaas kon USV deze voorsprong niet behouden. JCHW ging beter spelen en maakten goed gebruik van hun fysieke voordeel. Ondanks de goede inzet van USV werd de einstand 2-4. Wel verloren maar wederom goed gespeeld. šŸ˜Š

USV MO13 2 - Excelsior'31 MO13 3 (7-1)

Onze meiden mochten vandaag aantreden met een straffe wind op veld 2, voor een lekker potje voetbal. Ze hadden ons al verteld, dat ze wat goed te maken hadden voor die hele slechte wedstrijd tegen JVC. Dat was ook te zien, want met veel inzet en strijd gingen ze er vol voor. Dat gaf al heel snel resultaat, want in de 2e minuut scoorde Merle al de 1-0. Daarna gingen de meiden lekker door met mooi voetbal en scoorde ze nog een paar doelpunten tot een 5-1 voor de rust. In de rust even wat tips en vooral lekker blijven samen spelen. Dat viel wat tegen, want de tegenstander had het wat om gezet, waardoor het scoren wat moeilijker werd. Na de 6-1 gooide de trainer wat spelers door elkaar in de opstelling, zodat menige speelster op een ander plekje kwam te staan, hierdoor werd het voetbal wel iets minder, maar ze bleven er vol voor gaan en met veel inzet en toch mooie aanvallen werd de eindstand bepaald op 7-1. Super wedstrijd vandaag meiden, goed gedaan !!!

USV '28 JO15 4 - USV JO15 1g (4-4)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15 2 - Wilsum JO15 1g (0-4)

Geen verslag ontvangen.

SC Balkbrug/Avereest JO15 2g - USV JO15 3 (2-4)

Geen verslag ontvangen.

JVC Dedemsvaart MO15 1 - USV MO15 1 (4-3)

Tijdens de stormachtige wedstrijd waar de scheidsrechter slechts twee keer floot, 1 keer aan het einde van de eerste en 1 keer aan het einde van de tweede helft, hadden we de pech dat de MO17 wedstrijd tussen JVC en USV die vandaag op het programma stond was verschoven naar een andere dag. Hierdoor kon onze tegenstander het team, volgens de regels, op een aantal plekken versterken. Ondanks deze tegenvaller hebben we het toch echt aan ons zelf te danken dat we de drie punten niet meenamen uit Dedemsvaart. We starten met de wind in de rug en stonden na 3 minuten op een achterstand van 2-0 en liepen daardoor de hele wedstrijd achter de feiten aan. Na een ruststand van 3-2 waren we mede door de steeds hardere wind op het achteraf veld 5 in het nadeel. Ondanks dat wisten we toch nog een handvol kansen te creƫren waarvan er slechts 1 doel trof, eindstand 4-3. Volgende week spelen we thuis om 13.00 uur tegen Hardenberg '85, komt dat zien.

ZAC JO17 4 - USV JO17 1g (4-4)

Geen verslag ontvangen.

Ā 

Ā 

Ā 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon:Ā 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, damesĀ enĀ heren zijn welkom bij USVĀ met de mooie accommodatie opĀ sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USVĀ is ook actief op diverse sociale media. OpĀ FacebookĀ kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons opĀ TwitterĀ om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!