Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 11 november 2017.

Glasgow Rangers  -  Paris SG/AS Monaco

Geen verslag ontvangen.

ZAC JO8 1 - USV JO8 1g (4-4)

Ja en dan is het zaterdag half acht in de ochtend en vertrekken we richting ZAC in Zwolle met onze zeven toppers. Aangekomen in Zwolle lopen we richting het wedstrijdbord en hierop zien we dat we in één van de kleedkamers onder de tribune ons van het voetbaltenue mogen voorzien. Is dat niet geweldig! Om tien over acht sta je dan met de spelers op het veld en doen we onze warming-up en over-pass oefeningen, we werken nog even af op het doel en hierna begint de wedstrijd. Weer een pittige tegenstander met fysiek sterke spelers. We staan al snel met 2-0 achter omdat de keeper van ZAC de lange bal hanteert en op deze manier de spitsen vrij voor onze keeper zet. Bij de eerste time out hebben we onze spelers voorzien van een nieuw tactisch plan om de lange bal eruit te halen. Dit had het gewenste effect en met de rust hadden we de stand weer gelijk getrokken. Na de rust kwamen we al snel met 3-2 voor wat zorgde voor de nodige irritatie bij onze tegenstander en hier waren onze spelers ook van onder de indruk. We bleven  rustig en wisten met goed combinatie voetbal uiteindelijk nog één keer te scoren en ZAC scoorde ook nog twee keer wat resulteerde in een 4-4 eindstand. Hierna werden de penalty’s er onberispelijk ingeschoten en werden de handjes geschud en gingen we naar de kleedkamer op naar de warme douche! In de kantine van ZAC kregen de kinderen nog ranja en voor de ouders was er koffie. Top geregeld allemaal. Samenvattend een leuke gelijkwaardige wedstrijd waar we ons goed hebben verweerd tegen een fysiek sterkere tegenstander.

SVI JO8 3 - USV JO8 2 (1-10)

Geen verslag ontvangen.
ASC’62 JO11 4 - USV JO11 1 (4-4)

Leuke wedstrijd tegen de koploper. ASC’62 begon wat beter. Echter namen wij een verdiende 2-0 voorsprong. Na de rust kwam ASC’62 op een 3-2 voorsprong. Daarna was het weer de beurt aan USV en namen wij een 4-3 voorsprong. In de allerlaatste seconde bracht ASC’62 de stand op 4-4. Al met al een fantastische partij tegen een goede tegenstander!

USV JO11 2 - JVC Dedemsvaart JO11 8 (8-4)

Spannende pot. Teams waren zeker aan elkaar gewaagd. We kwamen al snel op 0-1 achter, maar dat werd direct goed opgepakt. Met de rust was de stand 4-2. We hadden geen reserve en alle energie moest worden aangesproken. En dat deden onze jongens. Top. Met heel goed samenspel, mooie combinaties “uit het boekje” en hard werken voor en met elkaar werd het uiteindelijk 8-4 voor USV.  Groot compliment voor de inzet. Was erg leuk om naar te kijken.

SC Balkbrug JO11 3 - USV JO11 3 (2-7)

Leuke wedstrijd tegen balkbrug na een tegendoelpunt kwamen we mooi terug na de rust konden er nog meer doelpunten gemaakt worden door ons gelukkig na toch nog een paar goeie voorzetten van tegenpartij toch gingen die er niet in toch mooi gespeeld heren.
USV MO11 1 - IJVV MO11 3 (20-1)

Vandaag de wedstrijd tegen IJVV. Onze meiden hadden er zin in. Met goed samenspel en overspelen hebben we in de eerste helft mooie acties gezien. Bij rust stond het 7-0. Na rust gingen we door, we wisselden wat van posities. Dit maakte allemaal niet uit, we scoorden in totaal 20 x. Ook de tegenstander wist nog een mooi doelpunt te maken.

SJO JCHW JO13 2 - USV JO13 2 (4-2)

Geen verslag ontvangen.

SVI JO13 7 - USV JO13 3 (8-1)

Vandaag uit tegen SVI. Goed gespeeld, maar wel verloren. Op naar volgende week.

USV MO13 1 - SVI MO13 1 (0-2)

Na de nederlaag van vorige week gingen de dames gemotiveerd het veld op. Helaas stonden we al snel met 1-0 achter door mis communicatie achterin. We herpakten ons goed al goed uitgespeelde kansen gingen er helaas niet in. Het laatste kwartier op de aanval gespeeld en helaas gaf dit SVI 5 minuten voor tijd de ruimte om de 2-0 te scoren. Goed gevoetbald maar soms is de tegenstander gewoon sterker. Op naar de volgend wedstrijd.

vv Hellendoorn MO13 2 - USV MO13 2

Wedstrijd werd afgelast.
USV JO15 1g - HTC JO15 1g (2-3)

Geen verslag ontvangen.

Berkum JO15 4 - USV JO15 2 (7-3)

Geen verslag ontvangen.

USV JO15 3 - Den Ham JO15 4 (4-0)

Geen verslag ontvangen.
USV MO15 1 - Bergentheim MO15 1 (1-2)

Vandaag kwam de koploper op bezoek op sportpark Hulsterlanden. Dit was op helft niet te zien. De eerste helft mochten de gasten uit Bergentheim hun handen dicht knijpen want met een afgekeurd doelpunt en een niet gegeven penalty, was de tussenstand slechts 1-0 voor USV. In de tweede helft zat het weer niet mee. De meeste kansen waren voor de blauw witten maar de keepster van Bergentheim wist haar doel in de tweede helft schoon te houden. Via een corner en een ongelukkige penalty wist Bergentheim tegen de verhouding in toch nog met drie punten naar huis te gaan. Volgende week spelen we een uitwedstrijd in Dedemsvaart tegen het laaggeklasseerde JVC.

USV JO17 1g - Rohda Raalte JO17 7 (0-3)

Geen verslag ontvangen.

Lemelerveld MO17 2 - USV MO17 1 (1-1)

Geen verslag ontvangen.

 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!