USV wint ook laatste oefenwedstrijd.

USV speelde dinsdagavond de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op komend seizoen in Koekange tegen Vitesse ’63.

In de eerste helft wisten beide teams niet te scoren. Vitesse zag een schot van afstand rakelings naast het doel van Frank Kooiker gaan. Aan de andere kant was het Dennis van der Veen die uit een corner op de onderkant van de lat kopte. Bijna alle andere aanvallen van USV werden door de grensrechter in de kiem gesmoord. Zeker vijftien keer vlagde hij voor vermeend buitenspel.

Na de rust schoot Leon Kooiker op de paal. Toch kwam USV op voorsprong. Frank Kuiper behield na een goede passeeractie het overzicht en bediende spits Niek Ekkelenkamp, die beheerst de 0-1 binnenschoot. Vitesse kwam op gelijke hoogte door een strafschop te benutten.

Na doelpogingen van Niek Hamers en Dennis van der Veen rondde Sander Schaeffer een fraaie aanval over veel schijven goed af en zette USV daarmee op een verdiende 1-2 voorsprong. Na een grove overtreding op de JO19 speler Max Schaeffer was het zijn teamgenoot uit de JO19 Ian Vlierman die het mooiste doelpunt van de avond maakte. De net 16 jarige speler ramde de bal uit een vrije trap vanaf 18 meter snoeihard in de kruising. Vlak voor tijd kwam Vitesse nog op 2-3.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!