Uitslagen en wedstrijdverslagen jeugd d.d. 02-09-2017.

We mogen weer!! Vandaag stonden 11 bekerwedstrijden voor de jeugdteams van USV op het programma. Tevens vond de eerste kaboutertraining plaats. Verzoek aan alle leiders om na een wedstrijd een kort verslagje te maken.

USV JO8 2g - WVF JO8 1 (2-8)

Op een aangepast veld van 42,5 bij 30 meter met pupillendoeltjes was het eerst even wennen. De eerste 6 tegen 6 wedstrijd bij USV ging dan wel verloren maar er werd goed gevoetbald. Ga zo door jongens en meisjes!

USV JO11 3 - ASC’62 JO11 7 (3-11)

De eerste wedstrijd voor de beker is voor ons deze keer na de vakantie nog niet zo goed verlopen. De jongens zijn nog bezig met vakantie. Na de rust gestopt met een gelijke stand ging de tegen stander goed door. Volgende wedstrijd in ommen kijken we weer hoe het ons verloopt. Toch lekker gespeeld heren.

ASC ‘62 JO11 4 - USV JO11 1 (6-2)

Geen verslag ontvangen.

USV JO13 1 - ST Balkbrug/Avereest JO13 1 (1-4)

Onze jongens hebben vandaag best goed gevoetbald. Met heel veel kansen hebben we toch verloren. Prima wedstrijd.

USV MO13 2 - ASC’62 MO13 2 (7-0)

Vandaag de eerste bekerwedstrijd voor de meiden thuis tegen ASC’62. Sommige meiden met wat gespannen koppies, omdat ze voor het eerst op een groot veld moesten voetballen, maar de andere meiden vingen hun goed op en ze gingen lekker voetballen vandaag. Na een korte wedstrijdbespreking en wat tips, gingen de dames aan de slag. Vanaf het begin van de wedstrijd waren ze fel op de bal en gingen lekker voetballen. Na een paar leuke aanvallen viel een rommelige 1-0 voorsprong, maar ook die doelpunten tellen gewoon. Daarna waren de meiden van USV los en vlogen ze over het veld en vielen er nog een aantal doelpunten door goed samenspel door het gehele team. Met rust was het 4-0. In de rust met ranja erbij even een paar vragen en een paar dikke complimenten, gingen de meiden weer het veld in voor de 2e helft. De tegenstander had de keepster vervangen, waardoor het scoren iets moeilijker werd. Maar de meiden gingen nog beter samenspelen, ook al waren ze al aardig moe, maar met een paar mooie aanvallen, vielen uiteindelijk nog een mooie 5-0 , 6-0 en 7-0. Top wedstrijd vandaag als start van de beker !!!     DIKKE PLUIM VOOR IEDEREEN !!!

USV JO15 3 - Berkum JO15 6 (1-10)

Geen verslag ontvangen.

De Zweef JO15 3 - USV JO15 2 (3-5)

Wat een lekker begin van het nieuwe seizoen, 3 punten uit Nijverdal meegenomen naar huis! We gingen zonder wissel op pad naar het mooie zonovergoten Nijverdal. Jongens hadden er allemaal zin in en dat lieten ze ook zien. Bij deze gelijk een oproep; dit sterk voetballend vermogend team zoekt een vaste trainer die ze naar een hoger niveau kan tillen. Het zijn niet alleen goede voetballers maar ook hele leuke gezellige jongens. Dus….. wil je dit team graag helpen meld je dan z.s.m. bij de TC. Dan weet ik zeker dat je een fantastisch seizoen tegemoet gaat!

USV JO15 1 - JCLE 1 (9-1)

Geen verslag ontvangen.

IJVV JO17 3 - USV JO17 1 (8-0)

Geen verslag ontvangen.

USV MO17 1 - WVF MO17 1 (1-4)

De eerste wedstrijd van het seizoen. Een mooi team en ruim voldoende in het aantal. Gewoon de wei in en zie maar wat het wordt. Dit is voor ons een oefenperiode. Het ging helemaal niet slecht. Het was zelfs mooi. Uitslag niet verkeerd aangezien wij het vorig seizoen weggespeeld zijn. Hoop doet leven dus het gaat goed komen.

Berkum JO19 3 – USV JO19 1 (5-0)

Geen verslag ontvangen.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!