Uitslagen en wedstrijdverslagen USV jeugd 09 november 2019.

USV JO7 4x4 Celtic en Glasgow Rangers

We moesten vandaag voor het eerst dit seizoen ‘echt’ uit naar Ommen. Ik weet niet waardoor het kwam of de kou of dat Ommen gewoon een stuk beter was 😉 want we verloren alle vier de wedstrijden. Niet getreurd, volgende week gaan we er weer voor….

USV JO8-1 - SJO JCO JO8-2G (19-3)

Vandaag mochten we vroeg aantreden. Het was waterkoud, dus de jongens moesten goed in beweging blijven. En dat deden ze, er werd goed verdedigd en veel aangevallen. Dit resulteerde in vele goals. De tegenstander stond geregeld onder zware druk en kon weinig van de eigen goal afkomen. Goed gevoetbald werd er wel door JCO, maar het actieve spel van het fysiek ook sterkere USV was teveel van het goede. Mooi om te zien dat de jongens nu ook de assists gaan tellen, hierdoor wordt er meer afgespeeld! Uitstand 19-3.

USV JO8-2 - WHC JO8-2 (4-6)

Het was koud op het veld, maar de supporters hadden daar geen last van. Er werd namelijk hartverwarmend gevoetbald. We kwamen al snel op achterstand, maar na een 4-0 ruststand kwamen we in de tweede helft snel terug naar 4-3. WHC liep weer wat uit, waarna wij weer scoorden. Het was vandaag een goede teamprestatie, met drie verschillende doelpuntenmakers aan onze kant. Daar waren we ook blij mee!

USV JO10-1 - SJO NKvv Protos JO10-1G (9-7)

Vandaag wederom een heerlijke wedstrijd gevoetbald met veel mooie aanvallen, combinaties en passeerbewegingen. Na een goed begin kwamen we al snel op een 2-0 voorsprong door twee mooie doelpunt van Joris. De tegenstander liet het daar niet bij zitten en zette een tandje bij en al snel liepen ze uit naar een 6-2 voorsprong. Na rust waren wij weer aan zet, door goed te blijven voetballen kwamen we terug tot 6-6. Nog een keer kwam SJO tot een 6-7 voorsprong waarna wij de wedstrijd definitief naar ons toe trokken. Doelpuntmakers bij ons waren Joris, Stijn, Marai, Levi Dons en Levi Helledoorn. Klasse gespeeld jongens!!!!!

USV JO11-1 - Dos Kampen JO11-4 (6-1)

Ondanks het frisse weer hadden de jongens er zin in om te voetballen. En dat deden ze! Met een paar mooie combinaties kwamen ze gevaarlijk bij het doel van de tegenstander, maar de keeper wist steeds een doelpunt te voorkomen. Na weer een vloeiende aanval kregen we een corner. Naud wist feilloos Marijn te vinden, die hem in een keer op de slof nam. Een beauty van een doelpunt. Dit was het begin van een mooie doelpuntenreeks. Naud had een paar mooie solo’s waaruit hij wist te scoren. Aan onze kant stond de keeper wat te kleumen, maar moest toch een keer vissen. In de tweede helft liepen we verder uit naar 6-1 en lukte het weer wat beter om te combineren. Een mooie wedstrijd vandaag!

USV JO12-1 - Den Ham JO12-1G (3-4)

We hebben een bijzondere wedstrijd gespeeld vanmorgen! Met professionele ondersteuning van trainer Roelof zijn we gestart met dezelfde opstelling als vorige week omdat dat goed is bevallen. Ook nu wisten we aardig stand te houden maar stonden we bij rust met 0-3 achter. Na rust toch nog een aanpassing gemaakt in de opstelling wat een juiste beslissing bleek te zijn! Hoewel we in het derde kwartier nog wel een doelpunt tegen kregen wisten de jongens in het vierde kwartier een geweldige 3 doelpunten te maken en Den Ham kwam niet meer aan de beurt. Super gespeeld met z’n allen en dit gaan we doorzetten!!

USV JO12-2 - IJVV JO12-4 (1-10)

IJVV was vandaag de tegenstander. USV kon het lang bijbenen. Echter door onnauwkeurigheid in de afwerking werd het verschil in doelpunten al gauw groter. Het aantal kansen dat gecreëerd werd, was groter dan voorgaande weken. Dat geeft de burger moed!

USV JO13-1 - Olympia'28 JO13-3 (5-1)

Vandaag thuis tegen Olympia. Met welvarende eerste minuten, stond USV al snel voor met 1-0. Lang kon USV niet van de voorsprong genieten. Door een snelle aanval kwam Olympia weer op gelijke hoogte. Vlak voor rust kwam USV door een mooie doelpunt voor met 2-1. In de rust een peptalk. USV is de betere ploeg maar we laten het nog niet zien. De 2e helft met meer inzet en betere samenspel. De 2e helft scoorde USV nog 4 x en werd de eindstand uiteindelijk 5-1.

HHC Hardenberg JO15-2 - USV JO15-1 ((6-2)

HTC JO15-1G - USV JO15-2 (5-2)

USV JO15-3 - HHC Hardenberg JO15-6 (1-3)

Urk MO15-1 - USV MO15-1 (4-2)

Na een uitwedstrijd vorige week tegen Lelystad weer een lange reis voor de boeg. Opnieuw de Noodoostpolder ingereden dit keer op weg naar Urk. Tijdens de heenreis regende het al af en toe en het leek geen mooi voetbalweer te worden. Op Urk waaide het stevig en de eerste helft werd afgerond in bar weer. We hadden de pech tegen de wind en regen in te moeten voetballen. Urk had de wind in de rug en dit hielp hen aan een voorsprong. We kregen in de eerste helft nog een aantal kansen om op gelijke hoogte te komen en de scheidsrechter had moeten fluiten voor een strafschop voor ons. Helaas gingen we met een 0-1 achterstand rusten. Doorweekt en verkleumd zaten we in de kleedkamer het strijdplan voor de tweede helft door te nemen. We waren zeker niet minder dan de meiden van Urk. Hoewel we de tweede helft nog wel op gelijke hoogte kwamen, werd het voetballend steeds wat minder. Helaas voor ons was de tweede helft qua weer minder onstuimig dan de eerste en konden we niet net als Urk voordeel halen uit flinke meewind. Er werd door het team hard gewerkt maar het voetbal was te onnauwkeurig om de bovenliggende partij te worden. Urk was preciezer (en had wat meer geluk) in de combinaties waardoor uiteindelijk de eindstand 4-2 werd.

De Weide JO17-3 - USV JO17-1G (2-12)

Op naar Hoogeveen vanmorgen, een voor ons onbekende tegenstander. 2-12 gewonnen, leuk voor het doelsaldo. Volgende week uit tegen Ommen, wedstrijd om 10.30.

USV JO17-2 - JVC Dedemsvaart JO17-4 (1-1)

USV MO17-1 - Genemuiden SC MO17-2 (7-0)

De ochtend begon al vroeg, om 10.00 stonden wij ondanks de kou al op het veld. Na nog geen vijf minuten scoorde Mellanie de eerste goal door een geweldige aanval. Door het eerste punt waren we gezamenlijk erg fanatiek om door te spelen. Sanne stond in het goal. Ze deed het erg goed bij enkele spannende aanvallen van de tegenpartij. Wij knokten ons hier strijdlustig doorheen. Toen iedereen weer bedaard was kwam uit het niets een geweldige bal van Elise. Niemand zag het aankomen, maar wat waren we enthousiast. Na de rust waren we erg gebrand om te winnen. Dit liet Elsa goed merken, toen ze in het begin van de eerste helft een mooi goal maakte. Nog geen vijf minuten later maakte Elsa wederom een goal. Inmiddels stonden wij met 4-0 voor en de moed zonk de tegenstander in de schoenen. Door de chaos bij het goal maakte Nicole een simpele, maar mooie goal. Nadat Elise rechtsback ging voetballen, scoorde ze alsnog vanaf verre afstand een harde en prachtige goal. Het is natuurlijk iedereens droom om een hattrick te scoren, en Elsa maakte dit mogelijk, door haar derde goal in de tweede helft. Daarmee werd het 7-0 en daar bleef het bij tot het eindsignaal. Gewonnen!!!

HHC Hardenberg MO17-2 - USV MO17-2 (1-1)

Hallo allemaal. We moesten vanochtend al om 10 uur in Hardenberg zijn. In het begin sliep iedereen dus het ging niet vlekkeloos zo kwamen we met 1-0 achter terwijl we nog maar een paar minuten aan het spelen waren. Daarna ging alles weer goed en speelden we een stuk beter. We knokten voor elke bal. Hierdoor kwamen we door een mooi doelpunt op 1-1. Het was een harde wedstrijd maar we bleven goed voetballen en bleven positief. Toen was het rust. Na de rust begonnen we weer goed en hadden we een paar goeie kansen. De tegenstander hadden ook veel kansen maar we bleven goed samenwerken en verdedigen. Het lukte ons niet om nog een goal te maken maar we zijn blij met gelijkspel. Volgende week half 11 in Pesse. Dag allemaal! 😊

USV JO19-1 - Bruchterveld JO19-1 (1-1)

USV MO19-1 - SVO VVZ MO19-1 (1-11)

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper. Ik zie het meer als de wedstrijd tegen de medekoploper. Gezien het wedstrijdbeeld van de afgelopen wedstrijden kun je daarvan spreken als we meer gescoord hadden . Maar goed het is niet anders. Dat noemen ze voetbal. Direct de wedstrijd goed in gaan, goed communiceren en vooruit denken dan gaat het wel goed komen. Proberen de rust te bewaren . Immers we zijn wel de MO19-1 van USV. Op buienrader was te zien dat er donkere wolken met veel neerslag aan kwam. Misschien houden we het droog tijdens de wedstrijd. Erg warm is het niet langs de kant en in de dug-out van veld 2 hangt wel verwarming maar die is helaas nog niet aangesloten. De warming up. De dames waren een beetje onder de indruk van de tegenstander. Strak in het pak en mooie inloopkleding. Laat het los, dat zegt niet alles. Marcel van Saltbommel wilde nog even een foto maken van het team. Waarvoor? Geen idee maar een foto is altijd leuk. Het duurde wel een tijdje voordat het perfecte plaatje geschoten kon worden, maar er zal vast wel een mooie tussen zitten na honderd keer afgedrukt te hebben. Misschien was dit wel een voorbode dat de middag iets anders zou gaan verlopen. De aftrap wordt genomen en de wedstrijd is begonnen. Zwolle is iets beter maar niets aan de hand. Het spel gaat op en neer en Mellanie onze inleenkeeper heeft een paar fantastische reddingen. Dan wordt het toch 0-1. Een klutsgoal. Heel jammer. De zoveelste. Schijnbaar hebben we daar een abonnement op die moeilijk op te zeggen is. Jammer. Even de rug strekken en weer doorgaan met de tegenstander onder druk zetten. 0-2 Verdorie, jammer en weer door. Corner voor USV. Doelpunt Larissa. 1-2. We doen weer mee. En dan een blessure van onze voorstopper. Heel jammer. Indy kan niet verder. Indy zat goed in de wedstrijd vandaag. Of dat er iets mee te maken had weet ik niet maar vanaf dat moment begon het te regenen. Niet de neerslag uit de lucht volgens buienrader , maar het regende doelpunten. 1-5 met de rust. Na de rust gewoon doorgaan en proberen er iets van te maken. Verliezen kost 3 punten en het doelsaldo maakt niet uit. Het Zwols theater gezelschap dacht er misschien anders over. Theater in het veld en bij de leiding bij een 1-10 voorsprong. Jammer en zo niet nodig. Zelfs onze altijd vriendelijke scheidsrechter dhr. Spijker was er klaar mee met dat gezeur. 1-11 einde wedstrijd snel van het veld en onder de warme douche. Even gezellig genieten van de 3e helft in de warme en druk bezochte kantine van USV. Over de wedstrijd wordt niet meer gesproken. We zaten nog even na te denken wanneer er voor het laatst zo dik hebben verloren. Waarschijnlijk toen wij nog MO13 waren. Gegroet.

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!