Misschien heeft u ze al zien hangen de borden met “De elf van USV”. Deze gedragsafspraken zijn afkomstig uit code blauwwit, het visie document van USV waarin de gedragscode is uitgewerkt.

Een sportvereniging draait grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Een groeiende vereniging als USV krijgt er ieder jaar weer nieuwe jeugdleiders en trainers bij. De meeste leiders /trainers handelen op gevoel en dat is een goede basis. Echter is het wel zaak afspraken te maken over wat er wel en wat er niet kan. Dit kan in de vorm van een gedragscode. De clubkleuren van USV zijn blauw wit en daarom spreken we binnen USV van code blauw wit. In code blauw wit staat wat er van een leider, trainer speler en supporters verwacht wordt, maar ook wat deze betrokkenen van de club mogen en kunnen verwachten. Code blauw wit geeft leiders/trainers een houvast bij het uitvoeren van een vaak nieuwe, maar in ieder geval altijd verantwoordelijke taak. Deze gedragsafspraken zijn er niet om mensen in een keurslijf te gieten. Het zijn de bouwstenen voor een sportief en stimulerend sportklimaat.

De gedragsafspraken in code blauw wit staan niet op zich, maar zijn een logisch vervolg op statuten die de vereniging heeft en op het technisch jeugdplan voor de jeugdafdeling. Deze gedragsafspraken zijn geen statisch geheel maar een dynamisch proces en worden daar waar nodig aangepast.

Klik hier voor de volledige tekst van de "Code Blauw Wit"
Van hier uit kunt u het document downladen of gelijk uitprinten. 

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!