28-01-2018

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Aaron Brinks 1 26'
Aaron Brinks 1 58'
Willem van Loenen 1 82'
Aaron Brinks 1 90'
Tijd Event QTY
30' 1 Marc ten Cate

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. Reints

Weerdinge 1 (zon)

4 - 1

HODO 1 (zon)

 

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

28 januari 2018 14:00

Accommodatie

Sportpark De Luwte
IJsspoorweg 1
7814 XA
Emmen
tel. 0591-611189

Hodo speelde tegen nummer 5 op de ranglijst v.v. Weerdinge. Ongeveer een uur konden de jonkies van trainer André Blom Weerdinge bijbenen. Door afwezigheid van een handvol basisspelers startte Hodo met een hele jonge formatie, met een gemiddelde leeftijd van nog geen 20 jaar.

De eerste 20 minuten zagen we een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met een fysiek sterker Weerdinge. Omstreeks de 25e min. kwamen de mannen van Jan Marc Bosman op voorsprong. Een aanval via links werd ingetikt door spits Aaron Brinks(1-0). Na een half uur kwam Hodo op gelijke hoogte. De rappe Boy Schonewille kwam oog in oog met doelman Christiaan Hindriks, die hem raakte maar op de been bleef. Vervolgens was het één van de verdedigers, die Boy ten val bracht. Scheidsrechter J. Reints uit Onstwedde wees, zonder te aarzelen, naar de penaltystip. Verdediger Marc ten Cate ontfermde zich over deze klus en scoorde feilloos de gelijkmaker(1-1)

In de slotfase van de eerste helft kregen beide teams nog een kans om op voorsprong te komen. Een corner van Marc ten Cate bracht onverwachts Ricardo Benjamins in stelling, die de bal niet goed raakte, zodat de keeper de bal zonder problemen kon oppakken.

Robert Miskovic kreeg een grote kans, na een prima voorzet via de rechter kant van Aaron Brinks. Hij schoot hoog over.

In de 2e helft was het wederom de gevaarlijke Aaron Brinks die het de Hodo-verdedigers erg lastig maakte, door steeds op de juiste plaats te staan. Hij scoorde de 2-1 en de 4-1. Omstreeks de 80e min. was het vleugelspeler Willem van Loenen, die keeper Marcel Pol met een mooie lob het nakijken gaf. Ook na de wisselingen van Wesley Annen en Randy Zuidema voor Glenn Kikkert en Tymon Smeding, werd Hodo niet een serieuze bedreiging voor de ploeg uit Weerdinge. Volgende week zondag speelt Hodo uit tegen koploper Dalfsen.

Man van de wedstrijd: Marc ten Cate

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!