Speler Statistieken

USV
QTY Event Tijd
Rick Timmerman 1 20'
Ron Meijerink 1 63'

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
H.W.M. Kraayenvanger

USV zet mooie piek op 2017

Met een 2-0 zege op Musselkanaal sloot USV een zeer succesvol kalenderjaar op gepaste wijze af. Door de winst meldde USV zich in het eerste rijtje van 3C. Bovendien gaat USV de winterstop in als ongeslagen koploper in de 2e periode.  
Op basis van de 2e helft was er niets af te dingen op de overwinning van USV. Maar de opening  was wel degelijk voor Musselkanaal. De Groningers hadden kennelijk geen last van de lange busreis en waren vanaf de aftrap voortdurend gevaarlijk. USV kwam een paar keer goed weg. Jordy Oost raakte de paal en de treffer van Jordi van der Laan werd afgekeurd wegens hands. Daarom kwam USV misschien wel iets tegen de verhouding in op voorsprong. Ron Meijerink leverde in de 20e minuut een voorzet op maat af. Waar Rick Timmerman wel raad meer wist (1-0).  Na rust kwam USV uitstekend uit de kleedkamer. Musselkanaal werd regelmatig  overspeeld door razendsnelle aanvallen. Maar zelfs een handvol kansen leverde geen treffer op. De mooiste was voor Rick Timmerman, maar zijn inzet van dichtbij werd knap gestopt door doelman Arjan Scholte Aalbes.  Zo bleef het spannend, ook al omdat Timmerman in kansrijke positie een penalty werd onthouden. Maar in de 63e minuut wist USV dan toch meer afstand te nemen.  Het doelpunt was een kopie van de eerste treffer. Dit keer was Niek Ekkelenkamp de aangever en Ron Meijerink de afmaker (2-0). Dat was de beslissing want op het zware, maar goed bespeelbare veld bleef USV conditioneel een stuk makkelijker overeind dan de moegestreden gasten.  Het is nu winterstop. In het laatste weekend van januari wordt het seizoen hervat. 

USV bestookt het doel van Musselkanaal doelman Scholte Aalbes 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!