03-12-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Damon Nouri 1 64'

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. Wenting

 

 

Wanprestatie OVC ’21 in kelderduel met Musselkanaal

 

 

 

Ommen – De kou was zondag letterlijk uit de lucht. Het kwik weer enkele graden boven nul. Een verademing vergeleken bij zaterdag. Zo Moeder Natuur de eerste speldenprik van Koning Winter afsloeg, zo diende OVC ’21 de aanval van het eveneens kwakkelende Musselkanaal af te slaan. Zo ver mogelijk wegblijven van de rode zone luidt voorlopig het devies voor de debutant uit Ommen, die maar moeizaam haar draai vindt in de nieuwe omgeving, zijnde de noordelijke klasse 3C. Het is sprokkelen. Maar toch, de enige juiste instelling is: welkom Groningers, maar besef dat hier niets te halen valt! Een sleutelduel? Mwoah…, beetje vroeg deze conclusie, maar bij verlies verzeil je in de probleemzone, dan wordt het zeker tot de winterstop een mistroostig en lastig verhaal.

Foto: de spelers van OVC ’21 gaan richting thee, met een 0-3 achterstand

“Het is toch om je dood te schamen”, sprak de met een lichte blessure uitgevallen oproepkracht Kay van ’t Zand na afloop mistroostig. Iets verderop beende Nick Zandman met het hoofd op onweer richting een opvallend leeg clubhuis, “als het zo moet kap ik ermee.” Buiten doen Laurens Grobbe en Dennis ter Burg mopperend een rokertje. “Schrijf maar in je verslag: waardeloos, 6-1, punt.” Vader Jan ter Burg leverde een blanco briefje in. Hij had geen idee wie te nomineren als Man van de Wedstrijd. Wie kwam in aanmerking? Peter van der Sar had het na een uur wel gezien. “Puinhoop.” Na de 0-4 van Yordi van der Laan stapte de oud-speler op. “Schalke kwam tegen Dortmund ook terug van 4-0”, liet een onverbeterlijke optimist horen, maar na de 1-4 van Damon Nouri was het alweer gedaan met de inhaalrace.

‘Passie en beleving’, predikte trainer Patrick Wijsman vooraf.

Foto: En weer levert een aanval van OVC ’21 geen resultaat op.

Het eerste van Kasper Nadozny kon doen was met zijn rubber handschoenen de bal uit het net plukken, nadat Yordi van der Laan de eerste aanval van Musselkanaal omzette in klinkende munt. Even later mocht Jordy Oost vanuit buitenspelpositie door en flitste de 0-2 op het scorebord. Als nog binnen het half uur Mathijs Boeijing Wesley Haverkort aftroeft is de wedstrijd gespeeld, zeker als pal na rust Van der Laan de vierde uppercut uitdeelt. De 1-4 is een piepklein doekje voor een levensgrote, etterende wond. Bij OVC ’21 lukt deze middag he-le-maal niks. En nog was gifbeker niet leeg. Jordy Oost en invaller Rolf Kayser bepaalden in de slotfase de eindstand op 1-6 voor de dit seizoen zo geplaagde Groningers. Ai, ai, ai, Westbroek was een ideaal kuuroord voor de ploeg van Albert Kamps. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.

Stand 3C: Dalfsen 9-27, Dalen 8-19, CEC 9-19, EMMS 8-18, Weerdinge 10-15 (-), Ter Apel ’96 10-15 (-1), SVV ’56 8-14, Twedo 8-12, Sleen 9-12, USV 10-12, Musselkanaal 9-7, OVC ’21 10-7, Gieten 10-3 en HODO 10-2.

 

Ontluisterende nederlaag OVC'21 tegen Musselkanaal

VIDEODe fans van OVC'21 liepen al lang voor het eindsignaal richting huis. Het was super slecht wat de thuisclub liet zien tegen Musselkanaal. Met maar liefst 1-6 werden de mannen van Patrick Wijsman naar de slachtbank geleid. Musselkanaal dat een puntje minder had dan OVC'21 kreeg de doelpunten op een presenteerblaadje aangeboden.

Binnen twee minuten prikt Gerwin Schmitz de bal al achter Kacper Nadozny. OVC'21 blijkt nog niet wakker, want na acht minuten was het al 0-2 door Jordy Oost. De thuisploeg komt daarna wat beter in de wedstrijd, maar de kansen worden niet benut. Vlak voor rust wordt het zelfs 0-3. Bij OVC'21 loopt het helemaal niet, spelers begrijpen elkaar niet, het lijkt op los zand. 

Na rust wordt het niet beter en Musselkanaal, dat nog maar negen goals had gemaakt, maakt er deze middag maar liefst zes. Alleen Damon Nouri weet het net te vinden namens de thuisploeg. Musselkanaal was simpelweg op alle fronten beter, technisch, tactisch maar vooral mentaal.

OVC'21 - Musselkanaal 1-6 (0-3).
2. Gerwin Schmitz 0-1, 8. Jordy Oost 0-2, 34. Mathijs Boeijing 0-3, 53. Yordi van de Laan 0-4, 65. Damon Nouri 1-4, 83. Oost 1-5, 90. Rolf Kayser 1-6.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!