05-11-2017
CEC
3
2

Speler Statistieken

CEC
QTY Event Tijd
Leon Harms 1 23'
Marc Timmer 1 62'
Marc Timmer 1 75'
Tijd Event QTY
65' 1 Tijmen Venhorst
90' 1 Marijn Verdoold

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
F. Hooge

Samenvatting CEC – Dalen

Geplaatst: 6 november 2017 11:00 door Redactie
 

EMMER COMPASCUUM – De topper in de 3e klasse C tussen CEC en Dalen eindigde in 3-2.

Daarmee bezorgde de ploeg uit Emmer Compascuum Dalen de eerste nederlaag van het seizoen. “Een terechte zege”, vond CEC-middenvelder Marc Timmer, die met twee goals een groot aandeel had in de overwinning.

Aanbevolen voor jou
  •  
    Oproepkalender voor oefenwedstrijden
    REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voorzien van ...
 

VOETBAL - De topper in de 3e klasse C tussen CEC en Dalen eindigde in 3-2. Daarmee bezorgde de ploeg uit Emmer-Compascuum Dalen de eerste nederlaag van het seizoen.

"Een terechte zege", vond CEC-middenvelder Marc Timmer, die met twee goals een groot aandeel had in de overwinning.

Bekijk hier: de uitzending van Onze Club  

De eerste helft was van beide kanten matig, al was het optreden van Dalen wel erg pover. Het was apathisch en zonder strijd. De 1-0, in de 23e minuut, van Leon Harms was het enige hoogtepuntje van de eerste 45 minuten.

Tweede helft aantrekkelijker
De tweede helft had een hoger amusementswaarde. CEC bleef sterker en kwam na 62 minuten door een fraai afstandschot van Marc Timmer op 2-0, maar Dalen bracht de spanning snel terug in de wedstrijd. Tijmen Venhorst schoot technisch goed in uit een voorzet van Nick Schuiling.

Een kwartier voor tijd leek Timmer, weer met een rake poeier van afstand, de wedstrijd in het slot te gooien. Op dat moment speelde Dalen al met tien man, na de tweede gele kaart voor invaller Martijn Koelink. Toch bleef Dalen geloven in een resultaat en die houding resulteerde in de 90e minuut voor de 3-2. Uit een strafschop zorgde Marijn Verdoold voor de aansluitingstreffer. Bijna kwam Dalen nog op 3-3, maar een Nick Schuiling wist een honderd procent kans niet te benutten.

Dalfsen wint weer 
Koploper in de 3e klasse C blijft Dalfsen. Die ploeg won vanmiddag voor de zesde keer en heeft nu 18 punten uit zes wedstrijden. CEC heeft 18 uit 7 en Dalen staat nu 3e met 16 uit 7.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!