22-10-2017

Speler Statistieken

CEC
QTY Event Tijd
Tom Rengers 1 8'
Tijd Event QTY
15' 1 Maarten Pouwels
44' 1 Luc van der Vegt

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J.H. Hansen

SV Dalfsen blijft winnen

Koploper SV Dalfsen speelde zondag uit tegen de nummer 2; CEC uit Emmer Compascuum. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd en dat was vanaf de start goed te zien.

CEC kreeg in de eerste 10 minuten drie goede kansen en nam, door een treffer van aanvoerder Tom Rengers, verdiend de leiding. De eerste keer dat Dalfsen over de middenlijn kwam was het wel direct raak. In de veertiende minuut maakte uitblinker Maarten Pouwels, met een prachtige actie, de gelijkmaker. Dalfsen werd sterker en sterker en kreeg een aantal goede kansen. Vlak voor rust wist Luc van der Vegt, na een prima genomen vrije trap van Joren Rietman, met het hoofd te scoren.

De tweede helft was minder boeiend, maar leverde toch voor beide ploegen de nodige kansen op. Gescoord werd er echter niet meer zodat Dalfsen nu alleen koploper is met 15 punten uit 5 wedstrijden. Voor trainer Jacob Grooten was de wedstrijd tegen CEC een hele bijzondere. Als kind leerde hij hier voetballen en zijn ouders wonen nog steeds in Emmer Compascuum. Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen Gieten, aanvang 14.00 uur.

 

(https://youtu.be/uZqX7F9lPRY)

 

Volg SV Dalfsen op social media:

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!