22-10-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Anne de Jonge 1 51'
Bart Moes 1 74'
Tijd Event QTY
20' 1 Ricardo Benjamins

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
R.K. Tuinstra

SVV’04 – HODO ruststand 0 – 1  eindstand 2 - 1
1e2

In de eerste helft was er weinig krachtverschil tussen beide ploegen. Dit in tegenstelling tot wat de ranglijst deed vermoeden. Zowel SVV’04 als HODO werkten erg hard, maar dit ging vaak ten koste van de zuiverheid in het samenspel. Hierdoor ontstonden er weinig kansen. De grootste kans was na 12 minuten spelen voor HODO, maar keeper Bos kon met een knappe redding een achterstand voorkomen. Na 20 minuten kwam HODO door Ricardo Benjamins op een 1-0 voorsprong. Beide ploegen kregen steeds meer moeite met het natte/gladde veld en dit maakte het niveau van de wedstrijd er niet beter op.

In de tweede helft nam SVV’04 het initiatief en werd vooral gevaarlijk door standaard situaties. Dit leidde zowel in de 51e als 74e minuut tot kopbaldoelpunten uit vrije trappen. Anne de Jongen en Bart Moes waren de doelpunt makers. Beide ploegen wisten verder geen kansen te creeren. Over het geheel gezien heeft de gelukkigste ploeg gewonnen en zal trainer Arthur van der Veen blij zijn met weer 3 punten.

Opstelling SVV’04: 1 Dennis Bos, 2 Matthijs Landman, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits (20e Dennis Gommer), 5 Rick Strijker, 6 Frank Schoemakers, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Anne de Jonge, 10 Bart Moes, 11 Arjen Kocks

 

SVV'04 1

2 - 1

HODO 1 (zon)

 

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

22 oktober 2017 14:00

Accommodatie

Sportpark de Kampen
De Kampen 18
7761 CK
SCHOONEBEEK
tel. 0524-531656

HODO hoopte het goede resultaat van vorige week toen een punt werd binnen gesleept tegen OVC’21 een passend vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen SVV’04. De gastheren doen mee in de bovenste regionen van de 3e klasse C terwijl HODO in de onderste regionen bivakkeert. In de openingsfase ging de strijd redelijk gelijk op met een licht veldoverwicht voor HODO en de ploeg uit Hollandscheveld had ook de beste kansen via Patrick Timmerman. In de 21e minuut kwam HODO op voorsprong, een fraaie vrije trap van Wesley Annen werd door de goed inkomende Ricardo Benjamins snoeihard achter SVV’04 keeper Marc Wesseling gekopt. HODO joeg constant op de bal om druk te zetten op SVV’04 en dit resulteerde erin dat SVV’04 minder goed in haar spel kwam. Desondanks maakten de gastheren in de 51e minuut wel de gelijkmaker, uit een corner kopte Anne de Jong de bal achter HODO doelman Marcel Pol. Direct daarna werden er 2 uitstekende kansen door HODO om zeep geholpen. SVV’04 gelukte het om na de rust het tempo bij vlagen flink te verhogen en daar had HODO niet altijd het juiste antwoord op, de organisatie kwam zo nu en dan aan het wankelen. Toch had HODO op voorsprong kunnen komen, in de 66e minuut schoot de doorgebroken Patrick Timmerman tegen de goed uit zijn doel gekomen keeper Wesseling. Het was dan ook een domper dat in de 73e minuut Bart Moes de 2-1 binnenkopte voor SVV’04. In de slotfase was HODO enkele malen dicht bij de gelijkmaker, de paal stond succes voor HODO echter in de weg.

 

Man van de wedstrijd: Kelvin Peeks.

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!