Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Yordy van der Laan 1 8'
Tijd Event QTY
4' 1 Bart Moes
6' 1 Bart Moes
11' 1 Anne de Jonge
50' 1 Jarno Gerrits
90' 1 Frank Schoemakers

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. Wenting

SVV’04 legt binnen 10 minuten Musselkanaal aan banden

 
Toeschouwers die vanmiddag te laat op het sportpark arriveerden keken verbaasd dat binnen 5 minuten de teller al op 2 doelpunten voor SVV’04 stond.
Musselkanaal kwam door slordig balverlies van SVV’04 op het middenveld in de 7e minuut nog wel even terug op 1-2, echter werd de in de 9e minuut terecht toegekende en benutte penalty door SVV’04 de definitieve genadeklap voor Musselkanaal.
De teller stond na 90 minuten slechts op 1-5, de uitslag die als de vele uitgespeelde kansen beter benut waren aanzienlijk hoger had kunnen uitvallen, maar de vele meegereisde Schoonebeker supporters hadden er uiteindelijk wel vrede mee en reisden tevreden terug naar Schoonebeek.

Het was Bart Moes die de eerste 2 doelpunten van SVV’04 voor zijn rekening nam, SVV’04 zette vanaf het begin veel druk en wist door goed combinatievoetbal inzet en met overtuiging deze 2 doelpunten in de eerste 5 minuten van de wedstrijd af te dwingen.
Harmen Stuiver was deze middag een ware plaag voor de verdediging van Musselkanaal, en wist diverse keren met zijn snelheid door de Musselkanaalster verdediging te snijden, in de 9e minuut trok een verdediger van Musselkanaal aan de noodrem, alleen deed hij dat binnen de lijnen van het strafschop gebied.
Anne de Jonge benutte de toegekende penalty en gooide hiermede de wedstrijd binnen 10 minuten op slot
SVV’04 kwam niet meer in moeilijkheden, de verdediging en keeper van SVV’04 wisten de sporadische aanvallen van Musselkanaal goed te pareren
Na de rust werd uit een toegekende hoekschop het mooiste doelpunt van de middag gemaakt door Jarno Gerrits die de goed genomen hoekschop snoeihard binnen kopte.
SVV’04 controleerde de wedstrijd, en Musselkanaal was niet bij machte om nog een vuist te maken.
Het was Frank Schoemakers die in blessuretijd de 1-5 eindstand bepaalde.

Opstelling SVV’04:1) Dennis Bos, 2) Mathijs Landman, 3) Michel kerkdijk, 4) Jarno Gerrits, 5) Rick Strijker, 6) Gerbrand Schoemakers (70” Marco van der Veen) 7) Harmen Stuiver, 8) Frank Schoemakers 9) Anne de Jonge (74” Joost Thiele ) 10) Bart Moes, 11) Arjen Kocks

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!