24-09-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Tijd Event QTY
3' 1 Chiel Huisjes
17' 1 Chiel Huisjes
21' 1 Chiel Huisjes
26' 1 Joren Rietman
76' 1 Jeroen Kamphuis
86' 1 Erik Koedijk

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J. Wenting

SV Dalfsen start sterk in derde klasse C

Het debuut van SV Dalfsen in de derde klasse C is zeer goed verlopen. Tegenstander HODO uit Hollandscheveld was de tegenstander en onder prima omstandigheden werd er om 14.00 uur afgetrapt. Koud drie minuten later lag de bal al achter de HODO doelman, Chiel Huisjes was de doelpuntenmaker. Dezelfde Huisjes scoorde binnen 21 minuten nog twee keer en wist hiermee een zuivere hattrick te realiseren. Voor rust werd het nog 4-0 voor Dalfsen dit keer een knal van Joren Rietman.

Na rust eenzelfde spelbeeld, HODO kon maar één keer gevaarlijk worden met een schot op de paal. Dalfsen wist nog wel twee keer het net te vinden, de vijfde goal kwam op naam van Jeroen Kamphuis en Erik Koedijk wist de 6-0 binnen te knikken. Al met al een zeer solide overwinning en dit resultaat zorgt ervoor dat Dalfsen ook gelijk koploper is. Komende zondag speelt Dalfsen thuis tegen Weerdinge, aanvang 14.00 uur op Sportpark Gerner.

https://youtu.be/FP8LCRsfTRA

 

 

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!