24-09-2017

Speler Statistieken

QTY Event Tijd
Nils Tuijn 1 35'
Mahir Salaah Saalim 1 45'
Tijd Event QTY
22' 1 Nick Zandman
74' 1 Nick Zandman
79' 1 Damon Nouri
90' 1 Damon Nouri

Aanvullende informatie

Scheidsrechter
J.A.H. Brussen

OVC ’21 mazzelt tegen Weerdinge

Weerdinge – Als een speer naar de winkel en staatsloten kopen, dat is de goedbedoelde boodschap die je Patrick Wijsman wil meegeven. Het geluk is aan je zijde. De trainer van OVC ’21 had met zijn ploeg de spreekwoordelijke wind stevig in de rug en verliet het even knusse als lommerrijke sportpark De Luwte in het tegen Emmen aanleunende dorp Weerdinge met de eerst drie punten in de knip. Nee, nee, nee, het zag er inderdaad niet naar uit. Het begon al met een keepersprobleem. Een varhaal van de tien kleine nikkertjes, en toen waren er nog maar negen, en toen acht, en toen, nou ja ga zo maar door. Natuurlijk, Daan Zwinselman staat dit seizoen ballen uit de lucht te plukken bij Dedemsvaart. Zijn beoogde opvolger Mylan Bouwman werd door zijn werkgever Scania voor langere tijd uitgezonden naar Zweden en de piepjonge, maar talentvolle Kacper Nadozny had een familiedag. Wijsman plukte Henk-Jan Niemeijer uit het derde elftal, probleem opgelost. En jazeker, Niemeijer had de kriebels vooraf. Moet ook. Je moet gefocust zijn. Zolang het niet doorslaat met de zenuwen, niets aan het handje. Maar tjonge jonge, wat speelde OVC ’21 flets. Dat wil zeggen een uur lang. Het was op zich een wonder dat bij rust de schade slechts 2-1 bedroeg.

 
 
Foto: De veldacteurs maken zich op voor het tweede bedrijf

Voor Weerdinge welteverstaan. Vanuit de eerste de beste kans was het bingo voor de bezoekers uit Ommen. Damon Nouri zag Nick Zandman uit de rug van Sven van Veen lopen. “Buitenspel”, gilde trainer Jan Marc Bosman, maar zijn lijnrechter hield de vlag omlaag. Zandman bleef koel en versloeg met een droge schuiver doelman Wolters. Hierna kwam OVC ’21 in het stuk amper voor. Nils Tuijn poeierde de thuisclub op gelijke hoogte en net nadat Bosman zich verbaal liet gaan over het falen van buitenspeler Saalim, reageerde deze goed op een lange peer van achteruit. Niemeijer was kansloos. Als even na de onderbreking Alper Yetel de paal teistert, en de Vechtdalequipe met de schrik vrij komt, weten de zelfbenoemde kenners langs de kant het zeker, een verloren middag is in de maak. Maar in de liefde en in het voetbal is niets voorspelbaar. Als even later de weer met delicate passes strooiende Dennis ter Burg Zandman wegstuurt, weet de spits de precisieraket op waarde te schatten. 2-2, vanuit het niets. Even later maakt doelman Wolters een oliedomme overtreding op ‘ballerina’ Nouri. De spits met Iraanse wortels eist direct het vonnis van arbiter Brussen op en schiet vanaf elf meter onberispelijk raak. Het spreekwoord wil dat een ezel zich in het gemeen geen twee keer stoot aan dezelfde steen. Toch vergreep Wolters zich niet veel later aan de ontketende Nouri. “Nee hè, kan ie er nog af ook”, baalde Bosman vanaf de kant. Maar niet in de laatste plaats tot grote verbazing van zijn trainer kwam de doelman er af met geel. Marchanderen? Nou! En niet zo’n klein beetje ook. Nouri zag zijn tweede ‘pengel’ in eerste instantie gekeerd worden door Wolters, maar gaf hem in de rebound geen schijn van kans. Even later was het schluss. 2-4…, onbegrijpelijk, vond het uitgedunde legioen , maar niet minder gewenst natuurlijk. Een goed begin is ook in klasse 3C van het zondagvoetbal het halve werk

reacties

Contact met USV

Voetbalvereniging USV
Sportpark Hulsterlanden
Kon. Julianalaan 71
7711 KL Nieuwleusen

Telefoon: 0529 482 633
Email: info[at]unionsv.nl

Lid worden van USV?

Iedereen die graag in verenigingsverband wil voetballen, kan lid worden van USV. Zowel jeugd als senioren, jongens en meiden, dames en heren zijn welkom bij USV met de mooie accommodatie op sportpark Hulsterlanden.

Meer informatie en aanmelden >

Social Media en USV

Voetbalvereniging USV is ook actief op diverse sociale media. Op Facebook kun je lid worden van onze pagina om het laatste nieuws te volgen.

Volg ons op Twitter om op de hoogte te worden gehouden van wedstrijden en ander 'snel' nieuws!