• Het dak op!

 • Het gezegde is ook bij USV bekend: ‘je moet met je dak aan het werk als de zon schijnt’. In het kader van de renovatie werd deze week dan ook onder een stralend zonnetje het platte dak van het clubgebouw aangepakt. Iedereen zat binnen nog steeds droog, maar het was duidelijk dat de huidige dakbedekking tegen de houdbaarheidsdatum liep. Daarom kreeg dit project naast de metamorfose van de kleedruimtes een prominente plaats binnen het totale renovatieplan.

  Over de bestaande dakbedekking werd door de USV-ploeg eerst een laag isolatiewol gelegd. En vervolgens een onderlaag. Daarop wordt snel na de bouwvak door een professioneel dakbedekkingsbedrijf de mastieken toplaag aangebracht.

  In totaal gaat het om ruim 400 m². Dit betekent een forse investering. Maar dankzij het isolatieconcept in combinatie met nieuwe cv-ketels wordt ook een aanzienlijk besparing van de stookkosten verwacht.  

  Na de toiletten op de bovenverdieping, de kleedkamers en het dak, is de toiletgroep onder het balkon het volgende karwei. Waarmee volgens een voortvarend schema de finish in zicht komt van dit grootscheepse project op sportpark Hulsterlanden. 

  Dak foto

  Werk van hoog niveau