• Grote Club Actie.

 • USV verkoopt loten met de Grote Club Actie.

  Dit jaar doet USV weer mee met de Grote Club Actie. Wij zetten ons in voor verfraaiing van ons sportpark en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Een lot kost 3 euro, hiervan gaat 80 % naar de club (2,40 per lot).

  Koop loten en help ons het doel te halen.

  Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit boekje staat een handige QR-code waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier in het verkoopboekje invullen.

  We gaan er met z’n allen en hopen ons doel te behalen, met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving.

  Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. 1 Superlot vertegenwoordigt 50 loten en kost 150 euro, waarvan 80 % (120 euro) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen. Door de aankoop van een Superlot maakt USV bovendien kans op 5000 euro extra voor onze clubkas. Je kan contact opnemen met de supportersvereniging voor meer informatie.

  Wij gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun!