• Gramsbergen JO17-2 - USV JO17-2 (2-6)

• Vandaag moesten we uit naar Gramsbergen. In Gramsbergen is altijd wat te doen. Dan springt het stoplicht op rood, dan weer op groen. En ze hebben een heuse brug die ook open kan.. En, gelukkig voor de helft van het team, ook weer dicht. Klein oponthoudje, gelukkig tijd zat. De tegenstander werd gezien als titelkandidaat door onze spelers. De motivatie van de spelers om te winnen was ook te zien in het veld, duels werden niet geschuwd, overspelen, elkaar vinden in het veld, kansen genoeg, doelpunten echter eerst niet. Dit alles onder het toeziend oog van opvallend veel toeschouwers voor het thuis team. Met moeite werd het 1-1 en beide teams waren gebrand op de overwinning. Toen het 2-1 werd riep de thuiscoach op tot een meer verdedigende tactiek. Hij had de woorden nog niet geroepen of USV maakte de 2-2. Toen USV nog geen 4 minuten later ook nog de 2-3 maakte vlogen de attributen door de dugout van de tegenstander. De frustratie was groot. Binnen 10 minuten breidde een goed spelend USV de stand uit naar 2-6. Zeer verdiend gewonnen. Op naar volgende week. Dan weer uit, dit keer naar Lemelerveld. Ook een geduchte tegenstander...