• Combitoernooi 2022: het mag weer, het kan weer!

 • Door de edities van 2020 en 2021 werd noodgedwongen een streep gezet. Maar op zaterdag 11 juni mag het eindelijk weer. Dan wordt bij USV met 2 jaar vertraging de 36e editie van het populaire Combitoernooi gehouden. Het belooft als vanouds een groots evenement te worden op sportpark Hulsterlanden.

  538 Die Verrückte Stunde

  De organisatie pakt onveranderd uit om deelnemers en bezoekers een topdag te bezorgen. Zo komt 538 DJ Jeroen Post langs om na het sportieve gedeelte Die Verrückte Stunde te presenteren. Foute hits en feestknallers zorgen voor een non-stop party tijdens de 3e helft op het gezellig ingerichte terras van USV. De posters zijn klaar, vrijwilligers benaderd en het draaiboek is up-to-date om de invulling van deze dag weer tot in de puntjes te regelen.

  Vermaak voor jong en oud

  Tijdens het toernooi is er voor elk wat wils op sportpark Hulsterlanden. Kinderdagverblijf ‘Winkies’ verzorgt een speciale kindermiddag met leuke bezigheden. Er worden gratis suikerspinnen uitgedeeld en er zijn springkussens, met kans op een verfrissend nat pak. De hele dag door zorgt Power Force Show Events voor muziek en vanzelfsprekend wordt rond het middaguur de barbecue van de Supportersvereniging aangestoken voor een geroosterd culinair hoogstandje. Liever een broodje gezond? Ook dat wordt geregeld.

  Wie wint Combi 2022?

  Even opfrissen: wie mocht in 2019 de grote Combibokaal in ontvangst nemen? Precies, dat was FC Van het Padje! Uiteraard is dit team aanwezig om de titel te verdedigen. Begin mei hadden 34 teams zich opgegeven. Dit betekent dat er nog ruimte is voor slechts 2 teams. Nog opgeven? Wees er dan snel bij want 36 teams is echt de max. Volgens het Combi-format worden de teams na loting ingedeeld in 4 poules. En wie de winnaar wordt van Combi 2022? In elk geval het publiek. Want deze dag is er weer heel veel te zien en te beleven bij USV. Dus zet 11 juni in je agenda. 

  Voor info over Combi 2022: David Tas (06 13 14 14 85) Martine Bisschop (06 53 97 87 21).