• 7 tegen 7 seizoen zit erop.

 • Na een lang seizoen voetballen kon de balans dan eindelijk worden opgemaakt. De 35+ voetbalteams uit Lemelerveld, Vilsteren, Lemele, Ommen, Dalfsen en Nieuwleusen mochten de kunsten gaan vertonen tijdens de finaleavond in Dalfsen.

  sv Dalfsen had zich erg goed voorbereid op de komst van de voetbaltalenten uit de regio. Complimenten! Bij het naderen van het sportpark galmde gezellige muziek uit de luidsprekers en kwam de heerlijke geur van de BBQ je al tegemoet.

  USV 1 mocht zijn wedstrijden dit seizoen spelen in de zware poule A. In deze poule kwamen de sterkere teams terecht op basis van de resultaten uit het seizoen ervoor. Helaas bleken de tegenstanders dit jaar een maatje te groot waardoor ze als laatste in de poule naar de finaleronde gingen. USV 2 en USV 3 kwamen dit seizoen uit in poule B. USV 2 draaide hier netjes in de middenmoot mee en USV 3 kon zich hier zelfs meten met de betere teams. Tijdens de finaleronde werden de poules ingedeeld op basis van deze resultaten. Er stonden 3 opeenvolgende wedstrijden van 30 minuten op het programma. Dat alleen al was een pittige uitdaging.

  Robin Havers en Hugo Hetharia staan te popelen om in te vallen.

  FC Ommen 2 werd uiteindelijk de grote winnaar. USV bleef zeker niet met lege handen achter want USV 2 werd beloond met de sportiviteitsbeker. Na afloop uiteraard gezamenlijk de kantine in waar genoten kon worden van maar liefst 90 kg aan kippenpootjes en opzwepende klanken van de lokale DJ. En gezellig was het! Tot in de late uurtjes bleek USV zich op dit speelveld te kunnen meten met de topteams in deze discipline. Met een tevreden gevoel keerde “onze jongens” huiswaarts. Wederom een avond om niet snel te vergeten.

  Het is niet onopgemerkt gebleken dat 7 tegen 7 naast het vermakelijke spelletje voetbal ook een erg leuk avondje uit is. USV ontvangt steeds meer aanvragen voor juist deze spelvorm. Lijkt het je leuk om volgend seizoen voor één van onze teams uit te komen? Laat dit dan weten door een mail te sturen naar info@unionsv.nl.

  Voor vragen kun je bellen met David Tas. (06 13141485) 

  Dani toont trots de beker. Carl en Rene zeggen proost.